Categories Blogg

Köp av Exped Dura 5R Duo LW på Outdoorpro.dk

Även om du bor i Sverige, kan du enkelt köpa högkvalitativa friluftsprodukter från Danmark genom Outdoorpro.dk. En av deras utmärkta produkter är Exped Dura 5R Duo LW, ett slitstarkt och varmt liggunderlag designat för två personer, perfekt för alpina och polara äventyr.

Exped Dura 5R Duo LW: Funktioner och Fördelar

Exped Dura 5R Duo LW är ett liggunderlag som kombinerar hållbarhet, låg vikt, värme och komfort. Med en tjocklek på 7 cm och en längd på 197 cm ger det en optimal sovupplevelse. Underlaget är tillverkat av återvunnet ripstop-material och är CO2-neutralt certifierat av myclimate.

SYNMAT TECHNOLOGY™

Denna teknik inkluderar Texpedloft-isolering som är svetsad till toppen och botten av luftkamrarna, vilket säkerställer maximal värme. Luftkamrarna går från topp till tå, vilket ger fullständigt kroppsstöd och en oöverträffad nattsömn.

Bästa Användning och Underhåll

Dura 5R Duo LW är utmärkt för långa turer, paddling och överlandning. För att hålla underlaget i bästa skick rekommenderas rengöring med varmt vatten och ett milt rengöringsmedel. Undvik blekmedel och se till att underlaget lufttorkas efter rengöring.

Specifikationer

  • Tjocklek: 7 cm
  • Personkapacitet: 2 personer
  • R-Värde: 4.8
  • Längd: 197 cm
  • Bredd: 130 cm
  • Vikt: 2010 g
  • PFC-fri och Bluesign-certifierad

Bäredyktighet och Miljöpåverkan

Exped Dura 5R Duo LW är ett klimatneutralt produkt, vilket innebär att alla växthusgaser från tillverkning och transport kompenseras fullt ut. Underlaget är också tillverkat av återvunna material, vilket minskar miljöpåverkan ytterligare.

Varför Välja Outdoorpro.dk?

Outdoorpro.dk erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter för friluftsliv och äventyr. Med snabb leverans och hög kundservice kan även svenska kunder dra nytta av deras utbud. Att handla på Outdoorpro.dk är enkelt och smidigt, och du får tillgång till några av de bästa varumärkena inom outdoor-utrustning.

Vanliga Frågor

Fråga: Är Exped Dura 5R Duo LW lämpligt för vintercamping?

Svar: Ja, det är designat för att ge optimal värme och komfort även under kalla förhållanden, med ett R-värde på 4.8 och en isoleringskapacitet ner till -20 °C.

Fråga: Hur rengör jag mitt Exped Dura 5R Duo LW-liggunderlag?

Svar: Använd varmt vatten och ett milt rengöringsmedel, rengör försiktigt med en mjuk svamp och låt lufttorka. Undvik att använda blekmedel eller att lägga det i tvättmaskinen.

Fråga: Kan jag använda Exped Dura 5R Duo LW för både paddling och vandring?

Svar: Ja, dess hållbara konstruktion och lätta vikt gör det idealiskt för en rad olika äventyr, inklusive paddling och vandring.