Categories Blogg

Boka flyttstäd i Göteborg

Flyttstädningar Göteborg

Flyttstäd Göteborg . Rengöring vid flyttning. Vi är ett flyttstädningsföretag i Göteborg med lång erfarenhet och stor expertis inom flyttstädning. När du bokar flyttstädning av oss får du garanterat ett riktigt rent resultat till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi utförd all städning enligt Mäklarsamfundets riktlinjer. Detta garanterar att flyttstädningen blir perfekt och passerar mäklarens/ägarens kontroll. Det finns många saker att tänka på när man flyttar ut. Om du överlåter flyttstädningen till oss behöver du inte tänka på städning allt. Vi erbjuder dessutom prisvärda priser, som blir ännu billigare om du utnyttjar RUT-rabatter.

Städning under ansvar

Pålitlig och ansvarsfull städning. Livet är fullt av svårigheter och stressiga stunder. Stress kan också leda till onödiga saker som gräl och slagmål med nära och kära. Att städa ditt hem innan du flyttar ut kan vara en av dem. Varför inte befria dig från onödig stress och låta Jourstäd Göteborg ta fullt ansvar för städningen? Städning tar mycket tid och för att besluta att de nya husägarna är nöjda och glada är det värt att överlåta ansvaret till någon med mycket erfarenhet för bästa resultat. Ring eller maila oss för att fråga eller boka ett möte. E-postmeddelanden besvaras inom 24 timmar, sju dagar i veckan.

Flyttning under helgen

Göteborgs prislista under helgen. Priserna för flyttningar i Göteborg på helger och helgdagar är desamma som på vardagar. Flyttstädning av Göteborgs personal finns tillgänglig på telefon alla dagar i veckan. För att hålla en utmärkt service försöker vi alltid svara på e-post inom 24 timmar. Du kan behöva flytthjälp eller städhjälp av något slag. Vi försöker alltid anpassa vårt schema så att vi kan hjälpa dig när du behöver oss. Service är vår rutin och flexibilitet är viktigt för oss, så vi gör vårt bästa för att tillgodose varje kund.

Kundfokus av städfirma Göteborg

Vi prioriterar alla kunder lika högt och gör vårt yttersta för alla kunder, oavsett hur stort jobbet är. Även om vår personliga specialspecialist mest utför flyttstädning så kan ni även boka hemstädning och flytthjälp. Vår städfirma hjälper gärna till med andra typer av städjobb i Göteborg.