Categories Blogg

Vill du ha långa, vackra naglar?

Många kvinnor vill ha långa naglar, men alla är inte naturligt skapade med långa naglar. Om du är en av dessa kvinnor, eller om du helt enkelt vill förlänga dina egna naglar, läs vidare. I den här artikeln kommer vi att ge dig tre olika metoder för att få långa naglar, läs med här om du är nyfiken.

Metod 1 – Använd konstgjorda naglar

Den första och mest uppenbara metoden är att köpa och använda konstgjorda naglar. Konstgjorda naglar kan köpas i de flesta välsorterade stormarknader eller i specialbutiker som säljer kosmetika och kroppsvård. De finns i alla möjliga olika storlekar, former och färger, så det finns något för alla

Metod 2 – Lär dig hur du förlänger din egen med gellack

En annan metod som är lite mer avancerad men ändå ganska enkel är att lära sig hur man förlänger sina egna naglar med gellack. Gellack är en speciell typ av nagellack som härdas under UV-ljus. Med denna metod kan du förlänga dina egna naglar och själv bestämma längd, färg och form. Om du är osäker på hur gellack används för att förlänga och ge naglarna ett nytt utseende, kan du hitta en hel del tutorials på webben eller i YouTube. Du kan också använda nageltippar om du tycker att det är enklare och snabbare.

Metod 3 – Odla din egen med förstärkning

En tredje och sista metod, som också är avancerad men ger riktigt fina resultat, är att låta sina egna naglar växa ut med förstärkning. På så sätt behöver du inte lägga konstgjorda naglar ovanpå dina egna, utan istället kan du ge dina egna naglar lite extra stöd och styrka så att de kan växa längre. Det finns flera olika nagellack som du kan applicera på dina egna naglar, vilket kommer att stärka dem så att de inte går sönder.